Misters barbershop är en herrsalong,där man får en traditionell rakning med kniv, samt skäggtrimning och formning och så klart herrklippning.

Boka direkt

Framhäv din manlighet

Misters barbershop är en herrsalong,där man får en traditionell rakning med kniv ,samt skäggtrimning och formning och så klart herrklippning.

En mötesplats för män som vill framhäva sin manlighet på ett traditionellt sätt. Medans man sitter på en härlig chesterfield soffa och väntar får man en fyllig nypressad espresso att njuta av. En blandning av doftande kaffe och rakvatten fyller stället, man kan också ta en titt på vårt kompletta sortiment av rak/hår produkter och vårat lilla museum av gamla rakknivar och borstar mm.

Misters Barbershop

Här värderas det goda handslaget med den sylvassa rakkniven högt. Här slappnar man av genom att luta huvudet bakåt och få handvispat lödder insmort i sitt skägg med en rakborste av grävlinghår. Det här är den stressade moderne mannens tillflyktsort.

Det verkar ju onekligen väldigt fint det där med att någon tar hand om ens skägg medan man själv bara kan ligga och gotta sig i en skön stol.
Våra kunder är gentlemannen, rak-och doftnörden och även tonårsgrabben, och så kvinnan förstås, på jakt efter den perfekta presenten till någon hon älskar. 

Välkommen!
Med Mannliga hälsnigar ;
Misters Barbershop